هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 شوربة فراخ بالكريمة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ola
مشرفة منتدى المواضيع العامة
مشرفة منتدى المواضيع العامة
ola


عدد الرسائل : 281
العمر : 40
الجنسية : lebanese
الجنس : female
المهنة : laboratory clinic
تاريخ التسجيل : 24/01/2009

شوربة فراخ بالكريمة Empty
مُساهمةموضوع: شوربة فراخ بالكريمة   شوربة فراخ بالكريمة I_icon_minitimeالإثنين 07 سبتمبر 2009, 12:17

شوربة فراخ بالكريمة


شوربة فراخ بالكريمة



"المقادير"


كوب كريمة فريش


(ممكن لو مافيش)


(كوب لبن مذاب فيه ملعقة كبيرة دقيق)


2 كوب شربة فراخ


جوزة الطيب


(لو مافيش مش مشكلة)


ملح و فلفل


.


تذيب الدقيق في اللبن ونحطه علي الشربة


و نحطهم علي النار


و نضيف اللحم اللي بأجنحة الفراخ للشربة


و نقلب علي النار حتي تبدأ في الوصول للقوام المطلوب


(غليظ شوي صغيرين)


(بس اوعي تسيبيها كتير لحسن تقلب مهلبية)


و نبشر عليها جوزة الطيب


(ان وجد)


و لو محتاجة ملح و فلفل نحط حسب الحاجة


.


اتمني اني اكون اضفت لاي حد اي حاجة

"المقادير"


كوب كريمة فريش


(ممكن لو مافيش)


(كوب لبن مذاب فيه ملعقة كبيرة دقيق)


2 كوب شربة فراخ


جوزة الطيب


(لو مافيش مش مشكلة)


ملح و فلفل


.


تذيب الدقيق في اللبن ونحطه علي الشربة


و نحطهم علي النار


و نضيف اللحم اللي بأجنحة الفراخ للشربة


و نقلب علي النار حتي تبدأ في الوصول للقوام المطلوب


(غليظ شوي صغيرين)


(بس اوعي تسيبيها كتير لحسن تقلب مهلبية)


و نبشر عليها جوزة الطيب


(ان وجد)


و لو محتاجة ملح و فلفل نحط حسب الحاجة


.


اتمني اني اكون اضفت لاي حد اي حاجة
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
شوربة فراخ بالكريمة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: *(المنتديات الاٍجتماعية)* :: منتدى الطبخ والمأكولات اللبنانية-
انتقل الى: