الرئيسيةمكتبة الصورس .و .جبحـثالتسجيلقائمة الاعضاءالمجموعاتدخول
شاطر | 
 

 شوربة فراخ بالكريمة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
ola
مشرفة منتدى المواضيع العامة
مشرفة منتدى المواضيع العامة


عدد الرسائل: 281
العمر: 30
الجنسية: lebanese
الجنس: female
المهنة: laboratory clinic
تاريخ التسجيل: 24/01/2009

مُساهمةموضوع: شوربة فراخ بالكريمة   الإثنين 07 سبتمبر 2009, 12:17

شوربة فراخ بالكريمة


شوربة فراخ بالكريمة



"المقادير"


كوب كريمة فريش


(ممكن لو مافيش)


(كوب لبن مذاب فيه ملعقة كبيرة دقيق)


2 كوب شربة فراخ


جوزة الطيب


(لو مافيش مش مشكلة)


ملح و فلفل


.


تذيب الدقيق في اللبن ونحطه علي الشربة


و نحطهم علي النار


و نضيف اللحم اللي بأجنحة الفراخ للشربة


و نقلب علي النار حتي تبدأ في الوصول للقوام المطلوب


(غليظ شوي صغيرين)


(بس اوعي تسيبيها كتير لحسن تقلب مهلبية)


و نبشر عليها جوزة الطيب


(ان وجد)


و لو محتاجة ملح و فلفل نحط حسب الحاجة


.


اتمني اني اكون اضفت لاي حد اي حاجة

"المقادير"


كوب كريمة فريش


(ممكن لو مافيش)


(كوب لبن مذاب فيه ملعقة كبيرة دقيق)


2 كوب شربة فراخ


جوزة الطيب


(لو مافيش مش مشكلة)


ملح و فلفل


.


تذيب الدقيق في اللبن ونحطه علي الشربة


و نحطهم علي النار


و نضيف اللحم اللي بأجنحة الفراخ للشربة


و نقلب علي النار حتي تبدأ في الوصول للقوام المطلوب


(غليظ شوي صغيرين)


(بس اوعي تسيبيها كتير لحسن تقلب مهلبية)


و نبشر عليها جوزة الطيب


(ان وجد)


و لو محتاجة ملح و فلفل نحط حسب الحاجة


.


اتمني اني اكون اضفت لاي حد اي حاجة

_________________
ola[b]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو
 

شوربة فراخ بالكريمة

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: *(المنتديات الاٍجتماعية)* :: منتدى الطبخ والمأكولات اللبنانية-